Një sfilad nga rrobaqepëset shqiptare

Me rastin e ditës së gruas, shoqata Dora dorës së bashku me"Vie Féminine" ju propozojn nje sfilad nga rrobaqepëset shqiptare, e hapur për të gjitha princeshat e deshiruara.

Në program: valle, gatesa nga vendi dhe ekspozita "Patchwork" të Vie Féminine

Gjatë martesës nuset e reja ndrrohen disa herë dhe përfundojn me bukurin e veshjës tradicionale.

Në Huy, disa rrobaqepëse shqiptare kan qepur fustana të mrekullueshëm për keto raste. Një mbrëmje kushtuar gishtrinjëve të tyre magjik...