Mirë se erdhët

KONTAKT

Lokalet tona : 19 rue des Vergiers 4500 Huy

Tel : 085/514346, të hënen , të matren e të ejten nga ora 9h -15h.

Mail : dora-doresATskynet.be

Adresa zyrtare është : Dora dores asbl -
4/11 rue Joseph Durbuy, 4500 Huy

Shoqata ka lokalet fal përkrhajes së qytetit të Huy duke pasur një hapsir të mjaftueshme një zyrë, një salle expo , kuzhinen si dhe sallen për festa.